Weer alleen... - Reisverslag uit , van veerle veraart - WaarBenJij.nu Weer alleen... - Reisverslag uit , van veerle veraart - WaarBenJij.nu

Weer alleen...

Door: Veerle

Blijf op de hoogte en volg veerle

14 Februari 2008 | ,

Gister afscheid genomen van Kiki, was erg lastig.
Vanacht nog 1 nachtje in Santiago gebleven. In een hostel natuurlijk. De kamer waarin ik lag was helemaal op zolder zonder airco of ventilator...het was bloedheet daar. Ik voelde de veren in het matras waarop ik lag in mn rug prikken. Het kussen was zo dun dat je het amper een kussen kon noemen. En de mensen bleven snachts maar in en uit waggelen, en daarbij gaat het licht gewoon aan. Onder mij lag een gast die heel veel knoflook had gegeten. Er zaten geen gordijnen voor het raam dus om 6 uur wakker. Dan maar vroeg opstaan..wachten tot de badkamer vrij is, en vervolgens alleen maar koud water uit de douche. Ojaa zo was het in een hostel!:p

• 14 Februari 2008 - 22:03

Karien:

heej lieve Veerle,

Tja dat is wel weer flink wennen, wel een grote overgang zeg. Nou, ja nu ga je misschien wel weer plannen maken voor het vervolg van je reis.En je komt vast wel weer aardige mensen tegen, het kan zomaar anders zijn. Je ziet ik probeer je een beetje op te beuren. Misschien lukt het een beetje....
    Dag lief nichtje, wie weet wat morgen je brenht, veel liefs, Karien

• 14 Februari 2008 - 22:25

Joke:

Tja Veerle, ik kan me voorstellen dat het weer even wennen is, maar over een paar daagjes heb je de smaak vast wel weer te pakken!Goeie reis verder.
    Joke

• 15 Februari 2008 - 11:58

Cathrien:

Ik leef met je mee, Veerle, en ik hoop op veel mooie reisverhalen en indrukwekkende foto's!
    Liefs, Cathrien

• 15 Februari 2008 - 16:54

Anouk:

Heej Lieve Veer!
    Ik kan het me goed voorstellen dat dat heel lastig is! Als je zo gewend bent om weer samen te zijn is het weer moeilijk om weer verder te gan. En dan meteen zo'n slechte nacht bah! Maar ik weet zeker dat je weer hele mooie avonturen tegemoet gaat! (Waar ik weer van mag genieten vanaf mijn koude nederlandse computerschermpje haha)
    Heel erg veel succes maar vooral veel plezier met de komende avonturen!
    :) Yulladijoendoe!
    Liefs Anouk

• 15 Februari 2008 - 17:21

Es:

heej lief veertje!

afscheid nemen is idd even lastig en in het begin even doorzetten. maar geloof me veer, het komt allemaal goed!;) je ontmoet zo weer nieuwe mensen en beleeft weer allerlei nieuwe avonturen. en tja, is weer even wennen, wat minder luxe, haha:P maar k hoor snel van je!

kusje van es

p.s. vergeet niet te genieten van je reis en maak lekker veel foto's!:D

• 15 Februari 2008 - 17:35

Korintje:

om alles van hierboven nog een keer te herhalen ;) : het komt goed veer. het eerste deel van je reis ging prima, en volgens mij had je het heel erg naar je zin. en het is even een verschil met de tijd dat je met kiki was, maar hier zitten ook zeker voordelen aan he!

heeeel veel plezier de komende maanden, en ik wacht op je nieuwe berichtje.

(K)

• 15 Februari 2008 - 17:48

Mariette:

Hallo lieve nicht,

dat is even op je tanden bijten, maar het leven is niet enkel zonnenschijn maar ook zo nu en dan knokken. Dus kom op meisje zoals het een echte VERAARTENTELG betaamt er tegen aan. Ga eerst en vooral iets heel leuks doen voor jezelf waarvan je weet dat het je opbeurt en daar haal je dan weer verschrikkelijk veel energie uit om verder te gaan. Klinkt wel erg belerend maar neem het maar aan het werkt echt!!!!! Doe vooral rustig aan de komende dagen tot je je ritme weer hebt gevonden. Kus, kus, kus.... knuffel, knuffel, knuffel...... ja hebt je het gevoeld oke dan gaan we er weer tegen aan!!!

lieve groet Mariette

• 15 Februari 2008 - 17:52

Mariette:

Nog evben een P.S.-je, zoek een ander hostel op want een slechte nachtrust draagt niet bij tot een goed humeur daar ga je alleen maar van tobben.
    Zo Veerle, genoeg gepreekt ik wens je ontzettend veel reisplezier verder en geniet ..geniet...geniet van alles om je heen.

groeten mariette

• 18 Februari 2008 - 04:07

Onno:

Oh oh oh er is hier iemand een beetje verwend geworden:P. Het went vast wel weer en over ongeveer een maand heb je er weer een reisgenootje bij!! Ik heb er zin in! Kus

• 18 Februari 2008 - 16:51

Melanie & Anouk:

Veeeeeeeerleeeh! aaaah lieverd, dit gaan wij nog krijgen daar in Santiago! Het was supeeeeeeer COOOOL om jou ineens tegen te komen in Puerto Natales! WAT EEN GRAP EN WAT IS DE WERELD TOCH KLEIN! hahah wel jammer dat je meteen al wegmoest, nou wij hebben een tent gehuurd ter informatie. En we hebben het geweten. Als twee-absoluut-niet-professionele-backpackers-kampeerders-maar-bovenal-niet-hikers hebben we 3 dagen door het park getrokken en heeel veel moois gezien. Maar we waren kapot! hahah!

lief misschien zien we je boven lijkt me super vet.. we houden je in de gaten! en anders meeten we in ons eigenste hollandje! geniet!! chao chao!

muchos besos mel en nouk