Buenos Aires!! - Reisverslag uit Buenos Aires, Argentinië van veerle veraart - WaarBenJij.nu Buenos Aires!! - Reisverslag uit Buenos Aires, Argentinië van veerle veraart - WaarBenJij.nu

Buenos Aires!!

Door: Veerle

Blijf op de hoogte en volg veerle

19 November 2007 | Argentinië, Buenos Aires

heej lieve allemaal,

Ontzettend leuk om nu al van wat mensen te horen! Ik zit nu in een klein internetding (cafe kun je het niet echt noemen) Met een hele chagarijnig mevrouw achter de balie, want ik kreeg de deur niet open en toen moest ze me komen helpen :? Maar goed mn vlucht is uiteindelijk helemaal goed gegaan. Ik had me natuurlijk helemaal voor niks zo ontzettend zenuwachtig gemaakt. Alleen de eerste vlucht was wat minder, want ik zat naast een extreem stinkende (geen geintje) hip-hopneger, die ook nog eens ontzettend snurkte. En we hadden allemaal van die eigen tv´tjes, maar die van mij deed het niet :?. Dus toen had ik de tijd om na te denken en ging ik veel teveel twijfelen. Maar ik heb het overleefd. Het vliegveld van Atlanta was heel cool! Het was zo groot dat er een soort metro reed om je naar je gate te brengen, dus die heb ik maar een paar keer heen en weer genomen om de tijd te doden :p (moest 7 uur wachten). En de tweede vlucht heb ik helemaal geslapen. En ik werd zoals afgesproken opgehaald van het schiphol van Buenos Aires, door een heel aardig opaatje en naar mn appartement gebracht.
Daar woon ik nu samen met mn hospita señora Teresa, en een duitse jongen Andreas. Ze zijn ontzettend aardig en vingen me heel goed op. En oja de kat Moreno niet te vergeten, die mn kamer binnen sprint of op mn schoot gaat zitten wanneer hij de kans krijgt, maar hij is wel lief. Alleen zijn de ´regels´ ontzettend vaag. Teresa en Andreas zitten de hele dag op hun kamer, en ik had geen idee of ik moest laten weten of ik wegging, wanneer we aten, of we uberhaupt wel samen aten. Dus ik heb zondag de hele dag een beetje stil en alleen op mn kamer gezeten. Ik verveelde me echt dood. Eind van de dag was ik het zat en heb ik Andreas gevraagd of hij samen wilden eten. En dat was ontzettend gezellig (Hij is vorig jaar naar Rock am Ring geweest, maar hij heeft niet betaald maar is over het hek gesprongen :D) Verder is hij volgens mij wel normaal en heel aardig :p.

Vandaag heb ik mn eerste spaanse les gehad. Het is een heel klein schooltje met ook maar een stuk of 10 leerlingen ofzo...Ik zit ook in een miniklasje met nog een ander Nederlands meisje. De lerares is heel aardig en geduldig alleen haar engels is niet zo goed. Dus ze zegt bijna alles in het spaans, waardoor wij soms geen idee hebben waar we het over hebben. Maar morgen kom ik misschien in een andere, grotere klas.

Nou dat is zo´n beetje wat ik meegemaakt heb de laatste 3 dagen. En ik denk dat ik het hier wel ff vol hou. Het is 25-30 graden :D en ´thuis´ moet ik nog even wennen aan de vage situatie, maar dat moet wel lukken.

Hele dikke kus

• 19 November 2007 - 19:35

Nithya:

Hee Veerle:),

Leuk om te lezen dat de reis en de eerste dagen goed zijn gegaan!!
    Vast nog ff wennen nu!

Heel veel plezier en geniet ervan!!!

Liefs Nithya

• 20 November 2007 - 15:16

Suzan:

Hola Veerle,
    Que tal? Dit zijn alle tot mijn beschikking staande spaanse woorden helaas, daarom verder in het Nederlands.
    Leuk om je eerste bericht te lezen. Ik hoop dat je het erg naar je zin hebt in Buenos Aires, dat je veel leuke mensen ontmoet en dat je de taal snel onder de knie hebt.
    Schattig kamertje heb je daar, alleen die poes lijkt me doodeng.
    Heel veel plezier en succes daar.
    Ik ben benieuwd naar je volgende verhalen.
    Suzan

• 20 November 2007 - 15:55

Laurens:

Heey Veerle,

ik had al een verhaal geschreven maar die is mislukt.
    Ik ben jaloers hier is het ijskoud
    en daar 25 graden!!!
    Fijn dat het allemaal goed is gegaan:)
    Haha echt een grappig verhaal:D
    Ik heb me meten aangemeld voor als je een nieuw berigt hebt gesgreven

veel plezier en suc6!

Groetjes Laurens

• 20 November 2007 - 22:00

Floris:

Ha Veerle,

Leuk om ff te weten hoe de reis en de eerste stappen zijn gegaan. Ik heb je ook nog een gmail met een paar foto's uit Istanbul gestuurd. Ik hoop dat het binnenhalen niet te lang duurt.

Liefs,
    Flor

• 20 November 2007 - 23:23

Hoi Veerle:

Goed om te lezen dat je veilig aangekomen bent aan de andere kant van de wereld.
    Ik zie dat dat bureau hard een schilderbeurt nodig heeft. Wellicht kunnen Yke en ik even langs komen om dat te regelen.

Liefs

Pieter

• 21 November 2007 - 11:04

Karien:

He niggie Veerle,

Goed gedaan! Tja ff wennen natuurlijk. Spreek je met dat nederlandse klasgenootje spaans en met de duitse jongen engels, duits of spaans? Of een aangename mix.
    Hier is het miezerig, bij jou beter weer.
    Prettige sfeer lijkt me in je kamertje.
    Wense, je zal ook nog wel ff jetlekken, en tot mails maar weer,
    x Karien

• 21 November 2007 - 13:25

Yke:

Hebben ze daar ook Veraart Cervesa of zijn ze nog niet zo ver?
    Wel beetje piccolo die chambro. Geen ruimte voor tangootje.

Maar ik ben wel jaloers hoor.

Yke

• 21 November 2007 - 17:08

Pieter En KARIEN:

Lieve Nicht,

I.p.v. een paar cervesa's in het cafe vanmiddag 100 foto's zodat mijn nicht
    kan laten zien hoe de wereld er daar uitziet.

Liefs

Pieter en Karien

• 22 November 2007 - 14:22

Yvonne:

Dag Veerle,
    Fijn te weten dat je een goede reis hebt gehad. Leuk te zien waar je bed slaapt. Spannend al die nieuwe ervaringen. Geniet er maar van, ik geniet met je mee.
    Liefs Yvonne